Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУстименко, Ігор МиколайовичТовстоног, Дмитро Олексійович2022-02-072022-02-072021Нєміріч, О. В. Теоретичні аспекти використання гідроколоїдів в технології термостабільних начинок / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, Д. О. Товстоног // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції, 23 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 83.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37049Додавання гідроколоїдів до складу термостабільних начинок надає можливість покращувати структуру, зберігаючи їх первинні функціональні властивості, або ж покращуючи їх.otherхарчова емульсіятермостабільна начинканапівфабрикатгідроколоїдиfood emulsionthermostable fillingsemi-finished producthydrocolloidsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїТеоретичні аспекти використання гідроколоїдів в технології термостабільних начинокThesis