Benderska (Dushchak), OlgaBessarab, AlexanderShutyuk, Vitaliy2017-11-162017-11-162017Benderska, O. Study of the use of edible powders tomato sauce technologies / O. Benderska, A. Bessarab, V. Shutyuk // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції, 7-8 листопада 2017 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 129.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26149Considered the technology for the production of edible powders from vegetable raw materials. The technology for producing powders from berries is developed to produce a high-quality product in which all ingredients of raw materials are stored in a concentrated form.enхарчові порошкитоматний соусчорницяпищевые порошкитоматный соусчерникаedible powderstomato saucesblueberryкафедра технології консервуванняStudy of the use of edible powders tomato sauce technologiesThesis