Уточнення методів визначення втрат цукрози у фільтрпресному осаді - (:unkn) unknown (My University, 2012)
Наведений порівняльний аналіз результатів визначення втрат цукрози у фільтраційному осаді з вмістом сухих речовин в межах 70 % за діючими та уточненими методиками, який свідчить про доцільність використання останніх.
Keywords: фільтраційний осад; кафедра технології цукру і підготовки води; цукроза; фільтрпрес