Карпюк, Інна ОлександрівнаНгуен Фіонг ДонгРенейський, Ігор ВолодимировичОлійник, Світлана ІванівнаПрибильський, Віталій Леонідович2016-06-212016-06-212016Визначення оптимальних технологічних режимів приготування рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв / Інна Карпюк, Нгуен Фионг Донг, Ігор Ренейський, Світлана Олійник, Віталій Прибильський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 230.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23674Проведення досліджень з визначення оптимальних технологічних режимів приготування рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв. Research to determine best technological modes of cooking rice mash for the production of fermented alcoholic beverages.otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстварисове суслоферментовані напоїрисоцукрюваннязаторферментний препаратrice mashfermented beveragesricesaccharificationmashenzymesВизначення оптимальних технологічних режимів приготування рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоївOther