Рева, Леонід ПавловичБереза, ЮрійШульга (Замура), Світлана АнатоліївнаГоловіна, Олена Валеріївна2017-04-272017-04-272017Патент на корисну модель № 113481 С13В 20/12. Спосіб очищення сиропу / Рева Л. П., Береза Ю. Г., Шульга С. А., Головіна О. В. - № 2016 08520 ; заявл. 02.08.2016 ; опубл. 25.01.2017, Бюл. №2.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25164Спосіб очищення сиропу включає, сульфітацію, введення в сироп адсорбенту, перемішування фільтрування. Як адсорбент використовується природний мінерал сорбент – палигорськіт у кількості 2,5…3% до маси сиропу з переміщуванням протягом 15…20хв. Method of purification of syrup includes sulphitation, insertion of adsorbent to syrup, mixing, filtration. Natural mineral sorbent palygorskite is used as adsorbent. The weight of palygorskite is 2,5…3% of the weight of syrup and the mixing takes place for 15-20 minutes.сиропочищення сиропупалигорськітнатуральний мінеральний сорбентадсорбентадсорбціяsyruppurification of syruppalygorskitenatural mineral sorbentadsorbentadsorptionкафедра технології цукру і підготовки водиСпосіб очищення сиропуOther