Доценко, Віктор ФедоровичАрпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаТищенко (Усатюк), Олена Михайлівна2014-03-122014-03-122013Доценко, В. Ф. Інноваційні методи кулінарного оброблення продукції ресторанного господарства / В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль, О. М. Усатюк // Наукові праці НУХТ. – 2013. – № 51. – С. 115-121.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13079Досліджено теоретичні аспекти креативного кулінарного обробляння продукції ресторанного господарства. Розглянуто існуючі тенденції розвитку технологій страв, визначено доцільність використання інноваційних методів у вітчизняних закладах ресторанного господарства. The theoretical aspects of creative cooking of products at restaurants have been investigated. The existing trends of dish cooking have been viewed. The feasibility of using innovative methods in domestic restaurant industry has been determined.uk-UKмолекулярна гастрономіяmolecular gastronomyмальтодекстриниmaltodextrinsвипарникvaporizerароматизаціяaromatizationспроутерsprouterмікрозеленьmicro greensпаросткиsproutsкафедра готельно-ресторанної справиІнноваційні методи кулінарного оброблення продукції ресторанного господарства (Частина І)Article