Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаКольцова, Оксана Михайлівна2014-07-082014-07-082014Нєміріч, О. Використання порошків з моркви та шпинату у створенні сметанних кремів / Олександра Нєміріч, Оксана Кольцова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 141-142.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15970Використання порошків у виготовленні сметанних кремів є перспективним напрямом, адже заміна синтетичних барвників на натуральні інгредієнти підвищує харчову цінність продукту, запобігає утворенню шкідливих сполук в організмі, є хорошим профілактичним засобом для запобігання багатьох хвороб. The use of powder in the manufacture of sour cream is a promising direction, since the replacement of synthetic dyes on natural ingredients increases the nutritional value of the product, prevents the formation of harmful compounds in the body, is a good preventive measure to prevent many diseases.uk-UKсметанні кремипорошок з морквипорошок з шпинатуpowder of spinachsour creampowder of carrotsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання порошків з моркви та шпинату у створенні сметанних кремівOther