Подобій, Олена ВалеріївнаЖитнецький, Ігор ВолодимировичКовальова, Світлана Олександрівна2024-03-052024-03-052020Подобій, О. В. Термічна стійкість соняшникової олії, збагаченої олією кмину / О. В. Подобій, І. В. Житнецький, С. О. Ковальова // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : International konference, October 7-9, 2020. – 2020. – P. 52https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41986ukкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівсоняшникова оліяолія кминутеплова обробкаsunflower oilcumin oilthermal treatmentкафедра харчової хіміїТермічна стійкість соняшникової олії, збагаченої олією кминуThesishttps://orcid.org/0000-0002-2540-6811https://orcid.org/0009-0006-3029-7281https://orcid.org/0009-0008-8496-5200