Хімічний склад і хлібопекарські властивості борошна „Здоров’я” - Дробот, Віра Іванівна; Михонік, Лариса Анатоліївна (My University, 2006)
В статті наведено результати досліджень хімічного складу та хлібопекарських властивостей борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці «Здоров'я»

In clause results of studying of chemical composition and break-making properties of whole-wheat “Health” flour
Keywords: борошно з суцільнозмеленого зерна пшениці; whole-wheat flour; пшенична клейковина; хлібопекарські властивості; break-making properties; wheat gluten; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів