Дробот, Віра ІванівнаМихонік, Лариса Анатоліївна2012-03-062012-03-062006Дробот В. І. Хімічний склад і хлібопекарські властивості борошна "Здоров'я" / В. І. Дробот, Л. А. Михонік // Хранение и переработка зерна. – 2006. – № 9. – С. 36–37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/400В статті наведено результати досліджень хімічного складу та хлібопекарських властивостей борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці «Здоров'я»In clause results of studying of chemical composition and break-making properties of whole-wheat “Health” flouruk-UKборошно з суцільнозмеленого зерна пшениціwhole-wheat flourпшенична клейковинахлібопекарські властивостіbreak-making propertieswheat glutenкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівХімічний склад і хлібопекарські властивості борошна „Здоров’я”