Бичок, Л. О.Жеплінська, Марія МихайлівнаБессараб, Олександр Семенович2013-04-232013-04-232013Бичок, Л. О. Додавання настоянки із безсмертника піщаного до крупно подрібнених консервів з моркви і чорнослива / Л. О. Бичок, М. М. Жеплінська, О. С. Бессараб // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 15 - 16 квітня 2013 р.– К.: НУХТ. - С. 255-256.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7600Знайдено оптимальні параметри настоювання для водної витяжки з безсмертника піщаного з подальшим внесенням її до консервів, що посилюватиме оздоровчо-профілактичну дію готового продукту. Розроблено рецептуру крупно подрібнених консервів "Морква з чорносливом" з додаванням настоянки для поповнення організмом людини комплексу біологічно активних речовин. The optimum parameters for infusion water extract of immortelle and then making it to the cans that enhance health and preventive action finished product. A recipe coarsely chopped canned "carrot with prunes" with the addition of tincture to supplement the human body complex of biologically active substances.otherнастоюваннябезсмертник піщанийбіологічно активні речовиниinfusionimmortellebiologically active substancesкафедра технології консервуванняДодавання настоянки із безсмертника піщаного до крупно подрібнених консервів з моркви і чорносливаArticle