Карпутіна, Маргарита ВіталіївнаРоманова, Зоряна МиколаївнаОлійник, Світлана ІванівнаХаргелія (Карпутіна), Дар'я ДмитрівнаВітряк, Оксана Павлівна2024-10-182024-10-182023Ефективні підсолоджувачі в технології безалкогольних напоїв / М. В. Карпутіна, З. М. Романова, Д. Д. Харгелія, С. І. Олійник, О. П. Вітряк // Технологія – 2023 : тези доповідей XХVІ Міжнародної науково-технічної конференції, 26 травня 2023 р., м. Київ. – Київ : Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля, 2023. – С. 81-82.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45044В роботі дана характеристика сукралозі, як некалорійному підсолоджучачу. ЇЇ застосування у виробництві дозволить знизити вміст цукру у напоях до 5 % мас.The paper describes the characteristics of sucralose as a non-caloric sweetener. Its use in production will reduce the sugar content in drinks to 5% by weight.ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствабезалкогольні напоїцукрозамінникипідсолоджувачіsoft drinkssugar substitutessweetenersЕфективні підсолоджувачі в технології безалкогольних напоївThesishttps://orcid.org/0000-0001-7929-0300https://orcid.org/0000-0003-3974-5758https://orcid.org/0000-0003-4127-8247https://orcid.org/0000-0003-4921-0335https://orcid.org/0000-0002-6614-1928