Гуцало, АнастасіяГуцало, ДіанаЛітвинчук (Воронцова), Світлана ІванівнаГуцало, Інна Володимирівна2018-06-182018-06-182018Аналіз ІЧ-спектрів відбивання деяких олійних культур / А. Гуцало, Д. Гуцало, С. Літвинчук, І. Гуцало // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 2. – С. 386.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27623У результаті проведених досліджень можна зробити висновок, що метод ІЧ-спектроскопії ближньої області може бути використаний для ідентифікації рослинних олій, отриманих з різних олійних культур. As a result of undertaken studies it is possible to draw conclusion, that the method of infra-red spectroscopy of near area can be used for authentication of the vegetable oils got from different oil-bearing cultures.кукурудзяна оліямакова оліяльняна оліяінфрачервоний спектрcorn oilpoppy oillinseed oilinfra-red spectrumкафедра фізикиАналіз ІЧ-спектрів відбивання деяких олійних культурOther