Юрчак, Віра ГаврилівнаРак, Валентина ПетрівнаДахно, Богдана ОлексіївнаЦерковна, Світлана Борисівна2016-04-272016-04-272009Повертаємося до призабутої технології випікання хліба на хмелевих заквасках / В. Юрчак, В. Рак, Б. Дахно, С. Церковна // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - № 3 (52). - С.39-41.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23000Зроблено аналіз функціональних властивостей хмелю. Наведені результати дослідження мікрофлори хмелевих заквасок.Сделан анализ функциональных свойств хмеля. The analysis of the functional properties of hops. The results of studies of the microflora of starter cultures of hop.uk-UKхлібмікрофлоравипіканняхмільзакваскаleavenbreadmicroflorabakinghopкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПовертаємося до призабутої технології випікання хліба на хмелевих закваскахArticle