Войцехівська, Ганна Анатоліївна2022-08-242022-08-242022Войцехівська, Г. А. Реконструкція виробництва з будівництвом нового фруктового цеху на ПРаТ «Білоцерківський консервний завод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ганна Анатоліївна Войцехівська ; наук. керівник Станіслав Йосипович Крижановський. – Київ, 2022. – 102 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37878otherкафедра технології консервуваннясмородина чорнакизилжуравлинаяблука свіжіасептичне пюрекомпотсіктехнологічна схематемпературний режимконсервиРеконструкція виробництва з будівництвом нового фруктового цеху на ПРаТ "Білоцерківський консервний завод"