Ткаченко, ДенисШиян, Петро ЛеонідовичЗубченко, Віктор СергійовичКосів, Руслана Богданівна2016-09-232016-09-232014Аналіз мікрофлори зернової сировини та способи її пригнічення у спиртовому виробництві / Д. О. Ткаченко, П. Л. Шиян, В. С. Зубченко, Р. Б. Косів // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2014. - № 15. - С. 17-22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24191Проаналізовано склад мікрофлори зразків кукурудзи з різних регіонів України. Проведено дослідження впливу попереднього інфрачервоного (14) оброблення кукурудзи на мікробіологічну чистоту зерна. Встановлено, що поєднання 14- оброблення разом з низькотемпературним розварюванням дає змогу значно зменшити мікробіологічну забрудненість зерна кукурудзи в процесі виробництва етилового спирту з крохмалевмісної сировини.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваІЧ-обробленнянизькотемпературне розварюваннязернова сировинамікрофлораспиртове виробництвоlow temperature rarefactiontreatment by infra-red radiationethanol productionmicrofloragrain raw materialАналіз мікрофлори зернової сировини та способи її пригнічення у спиртовому виробництвіArticle