Белемець, Тетяна ОлександрівнаРадзієвська, Ірина ГіронтіївнаЮщенко (Гончар), Наталія МихайлівнаБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна2021-05-202021-05-202021Обгрунтування вибору натуральних емульгаторів у технології молоковмісних продуктів / Т. Белемець, І. Радзієвська, Н. Ющенко, У. Кузьмик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ. – Ч. 1. – С. 316.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34034Якісні харчові продукти - це один з найважливіших факторів, котрий визначає рівень здоров’я населення країни. Основним завданням такої культури харчування є розробка основ і принципів створення продуктів нового виду, які матимуть збалансований склад із заданою харчовою та біологічною цінностями і високими органолептичними показниками.otherемульгаторимолоковмісні продуктикафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра технології молока і молочних продуктівОбгрунтування вибору натуральних емульгаторів у технології молоковмісних продуктівArticle