Дочинець, Інга Вікторівна2018-05-112018-05-112017Дочинець, І. В. Безпека харчових продуктів в Україні / І. В. Дочинець // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2017. — С. 44-45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27348Застосування системи для управління безпечністю харчових продуктів та захист споживачів від небезпек, які можуть супроводжувати харчову продукцію. The application of a system for managing the safety of food products and protecting consumers from the dangers that may accompany food products.uk-UKхарчуваннябезпекаперсоналпродуктистандартиfoodsafetystaffproductsstandardsкафедра готельно-ресторанної справиБезпека харчових продуктів в УкраїніThesis