Пархоменко, Анастасія МихайлівнаМукоїд, Роман МиколайовичВасилів, Володимир Павлович2024-04-292024-04-292020Пархоменко, А. М. Дослідження найпоширеніших дефектів смаку та аромату пива / А. М. Пархоменко, Р. М. Мукоїд, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції, 9 квітня 2020 р. – Київ : РВВ НУБіП, 2020. – С. 150–151.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42983Виробництво пива – тривалий багатостадійний процес, тому проблеми можуть з’являтися на різних етапах виробництва. Дефекти можна розділити на дві основні категорії: ті, які отримані в процесі пивоваріння і ті, що виникають в пиві вже після розливу. Ці групи можуть поділятися на сенсорні та фізичні дефектиBeer production is a long multi-stage process, so problems can appear at different stages of production. Defects can be divided into two main categories: those obtained during the brewing process and those that occur in the beer already after bottling. These groups can be divided into sensory and physical defectsukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствапивобродіннядефектиароматпроцесbeerfermentationdefectsaromaprocessДослідження найпоширеніших дефектів смаку та аромату пиваThesis