Визначення біологічної безпечності м’ясо-рослинних кулінарних виробів - Солодко, Лілія Миколаївна; Сімахіна, Галина Олександрівна (My University, 2019)
Визначено біологічну безпеку м’ясо-рослинних кулінарних виробів, збагачених напівфабрикатами із зеленої маси рослин. Результати дослідження показали, що вироби не виявляють токсичної дії на тест- організми і, як наслідок, є безпечними для людини. Determined biological safety of meat and vegetable food products enriched semi-finished products of green plant mass. The results of the study showed that the products are not detected toxic effects on test organisms and, consequently, are safe for humans.
Keywords: біологічна безпека; м’ясо-рослинні вироби; зелена маса рослин; тест-культури; biological safety; meat and vegetable products; green mass of plants; кафедра технології оздоровчих продуктів