Солодко, Лілія МиколаївнаСімахіна, Галина Олександрівна2019-04-262019-04-262019Солодко, Л. М. Визначення біологічної безпечності м’ясо-рослинних кулінарних виробів / Л. М. Солодко, Г. О. Сімахіна // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 168-169.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29213Визначено біологічну безпеку м’ясо-рослинних кулінарних виробів, збагачених напівфабрикатами із зеленої маси рослин. Результати дослідження показали, що вироби не виявляють токсичної дії на тест- організми і, як наслідок, є безпечними для людини. Determined biological safety of meat and vegetable food products enriched semi-finished products of green plant mass. The results of the study showed that the products are not detected toxic effects on test organisms and, consequently, are safe for humans.uk-UKбіологічна безпекам’ясо-рослинні виробизелена маса рослинтест-культуриbiological safetymeat and vegetable productsgreen mass of plantsкафедра технології оздоровчих продуктівВизначення біологічної безпечності м’ясо-рослинних кулінарних виробівArticle