Верченко, Михайло ДмитровичТопчій, Оксана АнатоліївнаПетрина, Алла Богданівна2023-04-142023-04-142022Верченко, М. Д. Дослідження впливу рослинних збагачувачів на мікроструктуру м`ясних паштетів / М. Д. Верченко, О. А. Топчій, А. Б. Петрина // Інноваційні технології та перспективи розвитку м`ясопереробної галузі : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 73-75.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40146otherрослинні збагачувачіvegetable fortifiersм'ясні паштетиmeat piesмікроструктураmicrostructureкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження впливу рослинних збагачувачів на мікроструктуру м`ясних паштетівThesis