Олішевський, Валентин ВікторовичХомічак, Любомир МихайловичБабко, Євген МиколайовичБалтажи, Олексій Петрович2019-12-062019-12-062019Аналіз застосування алюміній- та кальційвмісних реагентів в технологічних процесах бурякоцукрового виробництва / В. В.Олішевський, Л. М. Хомічак, Є. М. Бабко, О. П. Балтажи // Цукрова галузь : науково-інформаційний вісник. – Київ :Науково-практичний центр цукробурякового виробництва, 2019. – № 8 (26). – С. 7–15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30478В статті проаналізовано застосування хімічних реагентів (гіпсу, сульфату алюмінію, коагулянту ГОАЕС) в процесі екстрагування сахарози з бурякової стружки.The article analyzes the use of chemical reagents (gypsum, aluminum sulfate, GOAES coagulant) in the process of sucrose extraction from beet chips.uk-UKекстрагуваннясахарозареагентextractionsucrosereagentкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняАналіз застосування алюміній та кальційвмісних реагентів в технологічних процесах бурякоцукрового виробництваArticle