Корецька, Ірина Львівна2012-09-072012-09-072008Корецька, І. Л. Борошняні кондитерські вироби з рослинними порошками набувають стійких лікувально-профілактичних властивостей / І. Л. Корецька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2008. - № 11 (48). - С. 35-37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2419Розглянуто можливість використання фруктових порошків (яблучного, ананасового, бананового) при виробництві пряників. Possibility of the use of fruit powders(apple, banana, pineapple) is considered at the production of cakesuk-UKфруктові порошкиfruit powdersборошняні кондитерські виробиflour pastry waresкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїБорошняні кондитерські вироби з рослинними порошками набувають стійких лікувально-профілактичних властивостейArticle