Інноваційні технології у пакуванні сирів - Рябченко, Наталія Олександрівна (My University, 2015)
Процес пакування є важливим етапом формування споживних властивостей сирів. Сучасні методи і технології пакування дозволяють донести до споживача якісну продукцію, споживні властивості якої зберігаються довше, разом з меншими втратами виробників продукції.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; пакування сиру; інновації (упаковка)