Устименко, Ігор Миколайович2018-04-052018-04-052017Устименко, І. М. Розроблення складу емульсій на основі немолочних жирів для застосування у технологіях молоковмісних продуктів / І. М. Устименко // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів ОНАХТ. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – С. 101–102.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26871На основі виявленої синергітичної взаємодії між емульгаторами різної природи науково обґрунтовано склад емульсій і технологічні режими їх одержання. On the basis of the revealed synergistic interaction between emulsifiers of various nature, the emulsions composition and technological regimes of their obtaining are scientifically substantiated.uk-UKхарчова емульсіяfood emulsionмолоковмісний продуктmilk-based productкафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення складу емульсій на основі немолочних жирів для застосування у технологіях молоковмісних продуктівOther