Бобкова, Юлія ОлександрівнаКошова, Валентина Миколаївна2016-07-022016-07-022015Бобкова, Ю. Оптимізація процесу замочування та пророщування солоду із гречки / Юлія Бобкова, Валентина Кошова // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. - К. : НУХТ, 2015. - Ч. 1. – С. 213.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23764Для досягнення бажаного рівня оптимізації процесу замочування та пророщування зерна гречки, у технології солоду вважається доцільним змінювати тривалість, режим замочування та пророщування, зміну температури, додавання дезінфектантів, якщо потрібно, та підбирати режим сушіння солоду, які б повністю відображали бажаний хімічний склад солоду та відповідність показникам, не виключаючи скорочення процесу його отримання. To achieve the desired level of optimization of process of soaking and germination of buckwheat grain in the technology of malt is considered appropriate to change the duration, mode soaking and germination, temperature change, addition of disinfectants, if necessary, and to choose the mode of drying the malt, which would fully reflect the desired chemical composition malt and compliance indicators, not excluding the reduction process of its receipt.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваоптимізаціясолодгречкаoptimizationmaltbuckwheatОптимізація процесу замочування та пророщування солоду із гречкиOther