Василенко, Вікторія СергіївнаЛитвиненко, Тамара Євгенівна2014-12-032014-12-032014Василенко, В. Напрямки розвитку барів в сучасних умовах економіки України / Вікторія Василенко, Тамара Литвиненко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 455-457.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19004Бар, як заклад ресторанного господарства, в якому продаж алкогольних, безалкогольних, змішаних напоїв та страв до них і закупних товарів здійснюється через барну стійку, як правило для споживання на місці, поряд з послугою харчування надає цілу низку різноманітних послуг, які останнім часом мають стійку тенденцію до розширення. Bar, restaurant business as an institution in which the sale of alcoholic, non-alcoholic mixed drinks and food to them and Zakupne goods through the bar tend to be consumed on the spot, along with food service offers a range of services, which in recent years have stable tendency to expand.uk-UKресторанне господарствоrestaurant managementбарна стійкаbar counterекономіка УкраїниUkraine's economyНапрямки розвитку барів в сучасних умовах економіки УкраїниOther