Напрямки розвитку барів в сучасних умовах економіки України - Василенко, Вікторія Сергіївна; Литвиненко, Тамара Євгенівна (My University, 2014)
Бар, як заклад ресторанного господарства, в якому продаж алкогольних, безалкогольних, змішаних напоїв та страв до них і закупних товарів здійснюється через барну стійку, як правило для споживання на місці, поряд з послугою харчування надає цілу низку різноманітних послуг, які останнім часом мають стійку тенденцію до розширення. Bar, restaurant business as an institution in which the sale of alcoholic, non-alcoholic mixed drinks and food to them and Zakupne goods through the bar tend to be consumed on the spot, along with food service offers a range of services, which in recent years have stable tendency to expand.
Keywords: ресторанне господарство; restaurant management; барна справа; bar business; економіка України; Ukraine's economy