Виноградарство та виноробство в Україні: проблеми раціонального природокористування та шляхи їх вирішення - Руднєва, Марина Григорівна (My University, 2011)
Розглянуто основні проблеми раціонального природокористування у виноградарстві та виноробстві України. Запропоновано шляхи їх вирішення.
Keywords: виноградарсько-виноробний комплекс; ринок вина; viticulture and wine production complex; wine market; кафедра туристичного та готельного бізнесу