Проблема використання географічних зазначень та найменувань українськими виноробами - Міненко, Михайло Анатолійович; Матвєєв, Володимир Володимирович (My University, 2014)
В статті дається оцінка питанню вживання географічних зазначень і найменувань у традиційних родових назвах української виноробної продукції в умовах створення Україною зони вільної торгівлі з ЄС. Поставлені завдання, які потребують вирішення для стабільного розвитку виноробної галузі України.
Keywords: географічне зазначення; традиційна назва; торговельна марка; geographical indication; кафедра економіки праці та менеджменту