Адаменко, Олег ВолодимировичЛогвін, Володимир Матвійович2016-04-262016-04-262015Адаменко, О. В. Альтернативні шляхи підвищення якості бурякового цукру в умовах сучасного виробництва / О. В. Адаменко, В. М. Логвін // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 175-177.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22983uk-UKкафедра технології цукру і підготовки водикафедра експертизи харчових продуктівпідвищення якостісучасне виробництвобуряковий цукорbeet sugarmodern productionimprove the qualityАльтернативні шляхи підвищення якості бурякового цукру в умовах сучасного виробництваThesis