Аутсорсинг – інструмент забезпечення ефективного функціонування підприємств харчової промисловості - Косарева, Тетяна Вікторівна (My University, 2013)
Розглянуто питання обгрунтування доцільності застосування аутсорсингу на підприємствах харчової промисловості з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності та ефективности діяльності в ринкових умовах. Principal points of a substantiation of expediency of application of outsourcing in a production work of the food enterprises for the purpose increases of their competitiveness and efficiency of activity in market conditions are considered.
Keywords: аутсорсинг; конкурентоспроможність; ринок; підприємства харчової промисловості; outsourcing; competitiveness; market; food enterprises; кафедра економіки праці та менеджменту