Косарева, Тетяна Вікторівна2013-05-142013-05-142013Косарева, Т. В. Аутсорсинг-інструмент забезпечення ефективного функціонування підприємств харчової промисловості / Т. В. Косарева // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК. - 2013. – С. 158-159.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7775Розглянуто питання обгрунтування доцільності застосування аутсорсингу на підприємствах харчової промисловості з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності та ефективности діяльності в ринкових умовах. Principal points of a substantiation of expediency of application of outsourcing in a production work of the food enterprises for the purpose increases of their competitiveness and efficiency of activity in market conditions are considered.otherаутсорсингконкурентоспроможністьринокпідприємства харчової промисловостіoutsourcingcompetitivenessmarketfood enterprisesкафедра економіки праці та менеджментуАутсорсинг – інструмент забезпечення ефективного функціонування підприємств харчової промисловостіArticle