Кутас, Олена Олександрівна2013-06-212013-06-212004Кутас, О. О. Особливості формування ринку продукції скотарства / О. О. Кутас // Наукові праці НУХТ. Додаток до журналу № 15. Опубліковано за матеріалами Міжнародної науково-технічної конференції „Розроблення та виробництво продуктів функціонального харчування, інноваційні технології та конструювання обладнання для перероблення сільгоспсировини, культура харчування населення України”, 21-23 жовтня 2003 р. – К.: НУХТ, 2004. – 143 с. – С. 101-102.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8377Розглядаються особливості формування та функціонування ринку продукції однієї з найважливіших галузей сільського господарства – скотарства, на розвиток якого значною мірою впливає ситуація на загальнонаціональному ринку. The features of forming and functioning of market of products of one of major industries of agriculture – cattle breeding are examined, on development of which a situation at the national market has a great impact.риноквиробництво яловичиникон’юнктура ринкуагропромисловий комплексmarketproduction of beefmarket situationsagricultureкафедра економіки праці та менеджментуОсобливості формування ринку продукції скотарстваThesis