Тестовий контроль знань при підготовці кадрів у галузі управління та автоматизації - Ющук, Інна Василівна; Овчарук, Володимир Олексійович (My University, 2012)
Для досягнення максимальної об'єктивності в тестуванні знань студентів, мотивації студентів активізувати роботу з засвоєння навчального матеріалу є основними перевагами операційної тестову програми. Програма призначена для контролю знань студентів. Випадковий вибір питань, перемішування відповідей, унікальна система підрахунку балів унеможливлює обман при тестуванні. In order to achieve maximum objectivity in testing students’ knowledges, motivating students to intensify work on the assimilation of the training material are the main advantages of operating a test program. The program is intended control of students’ knowledge. Random selection of questions, answers stirring, a unique scoring system makes it impossible cheating on your computer.
Keywords: програма контролю; тестування знань студентів; program of control; testing students’ knowledge; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки