Чубенко, Лариса МихайлівнаТимчук, Алла Вікторівна2023-05-102023-05-102021Чубенко, Л. М. Чинники впливу на структурно-механічні властивості напівфабрикатів / Л. М. Чубенко, А. В. Тимчук // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 09–10 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021 р. – С. 155–156https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40610Тези присвячені визначенню впливу чинників на структурно-механічні властивості напівфабрикатів. Для вироблення напівфабрикатів білково-трав’яних відповідної якості необхідно врахувати зміни, що відбуваються в білковій фазі молока в процесі осадження. Як відомо, одним з основних параметрів таких напівфабрикатів є консистенція отриманого продукту. Theses are devoted to determining the influence of factors on the structural and mechanical properties of semi-finished products. For the production of protein-herb semi-finished products of appropriate quality, it is necessary to take into account the changes that occur in the protein phase of milk during the precipitation process. As you know, one of the main parameters of such semi-finished products is the consistency of the obtained product.otherмолочно-білкові продуктиmilk protein productsкоагулянтcoagulantбілково-трав’яні напівфабрикатиprotein-herb semi-finished productsкафедра технології молока і молочних продуктівЧинники впливу на структурно-механічні властивості напівфабрикатівThesis