Бабко, Олександр Сергійович2024-03-112024-03-112023Бабко, О. С. Проєкт технічного переоснащення технологічних ліній виробничих цехів №7-8 ТОВ «КИЇВХЛІБ» з виготовлення традиційних та діабетичних виробів продуктивністю 30 тон за добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Бабко Олександр Сергійович ; наук. керівник Валерій Миколайович Махинько. – Київ, 2023. – 91 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42124ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівхліб «Український новий»батон Пoліськийхлібці «Діабетичні із фруктозою»піч тунельна Кумкаяпіч ротаційна Кумкаядіабетичні виробиПроєкт технічного переоснащення технологічних ліній виробничих цехів №7-8 ТОВ «КИЇВХЛІБ» з виготовлення традиційних та діабетичних виробів продуктивністю 30 тон за добуOther