Кузьмін, Олег Володимирович2017-06-062017-06-062012Кузьмін, О. В. До питання підвищення якості технологічної води за рахунок використання електрохімічної активації у виробництві алкогольної продукції / О. В. Кузьмін // Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. пр. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. – Вип. 29., Т. 2. – С. 238-244.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25477У статті приведено новітні дані щодо перспективності використання електрохімічної активації в процесі отримання технологічної води при виробництві алкогольної продукції. In the article the newest data over are brought in relation to perspective of the use of the electrochemical activating in the process of receipt of technological water at the production of alcoholic goods.uk-UKякістьqualityелектрохімічна активаціяelectrochemical activatingкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДо питання підвищення якості технологічної води за рахунок використання електрохімічної активації у виробництві алкогольної продукціїThesis