Методи оцінювання якості кулінарної продукції - Кузьмін, Олег Володимирович; Губар, Тетяна Миколаївна (My University, 2017)
В роботі розглянуто основні методи оцінювання якості кулінарної продукції. The paper considers the main methods of assessing the quality of culinary products.
Keywords: оцінювання якості; кулінарна продукція; quality assessment; culinary products; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції