Сиркові пастоподібні продукти з наповнювачами - Сігнаєвська, Юлія; Пухляк, Анастасія Григорівна (My University, 2014)
Комбінування кисломолочної основи із сиру кисломолочного нежирного з подрібненими сухими овочами, сумішшю спецій, рештою компонентів рослинного походження забезпечує створення високопоживних харчових продуктів, які відповідають сучасній концепції раціонального харчування. The combination of sour cottage cheese basics of lean chopped dried vegetables, spice mixture, the remaining components of plant origin ensures the creation of a highly nutritional products that meet the modern concept of a balanced diet.
Keywords: молочні продукти; сиркові пастоподібні продукти; високопоживні продукти; sweetened pasty products; dairy products; highly product; кафедра технології молока і молочних продуктів