Сігнаєвська, ЮліяПухляк, Анастасія Григорівна2014-07-082014-07-082014Сігнаєвська, Юлія. Сиркові пастоподібні продукти з наповнювачами / Юлія Сігнаєвська, Анастасія Пухляк // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 136-137.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15967Комбінування кисломолочної основи із сиру кисломолочного нежирного з подрібненими сухими овочами, сумішшю спецій, рештою компонентів рослинного походження забезпечує створення високопоживних харчових продуктів, які відповідають сучасній концепції раціонального харчування. The combination of sour cottage cheese basics of lean chopped dried vegetables, spice mixture, the remaining components of plant origin ensures the creation of a highly nutritional products that meet the modern concept of a balanced diet.uk-UKмолочні продуктисиркові пастоподібні продуктивисокопоживні продуктиsweetened pasty productsdairy productshighly productкафедра технології молока і молочних продуктівСиркові пастоподібні продукти з наповнювачамиOther