"Безпека життєдіяльності" та "Цивільний захист" як складові процесу підготовки та виховання висококваліфікованого фахівця - Нещадим, Лариса Петрівна; Заєць, Віра Анатоліївна; Слободян, Ольга Петрівна (My University, 2013)
Головним напрямком підготовки студентів є формування знань щодо власної безпеки, засвоєння вмінь на запобігання можливих надзвичайних ситуацій. The main focus is preparing students build knowledge for their own safety, learning skills to prevent possible emergencies.
Keywords: безпека життєдіяльності; цивільний захист; safety; civil defense; emergencies; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу