Концепція проекту в проектному аналізі - Гречич, М.; Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна (My University, 2014)
Воснові цілого ряду сучасних управлінських теорій, галузей знань лежить поняття проекту. Проектом називається група взаємопов'язаних завдань, що виконуються в рамках виділеного бюджету з ціллю отримання запланованого результату спеціально створеною для цього командою. Проектний аналіз базується на порівнянні вигід і витрат, пов'язаних з реалізацією проекту, при цьому їх оцінка здійснюється в грошовому виразі. Inthrough a number of modern management theories, disciplines on the concept of the project. The project is a group of interrelated tasks performed within the allocated budget for the purpose of obtaining the effect intended specially created for this team. Project analysis is based on a comparison of benefits and costs associated with the project, and their assessment is carried out in terms of money.
Keywords: концепція проекту; проектний аналіз; бюджет; project concept; project analysis; budget; кафедра економіки праці та менеджменту