Доцільність впровадження штучного інтелекту та інтерактивних технологій в підприємства гостинності - Кобелянська, Єлизавета Богданівна; Бортнічук, Олег Вікторович; Ковтун, Аліна Володимирівна (My University, 2021)
Рівень активного розвитку технологій наклав відбиток на кожну сферу діяльності людини, особливо в сфері готельного бізнесу. На сьогоднішній день існує велика різноманітність інтерактивних технологій, а використання мобільних додатків дозволяє збільшувати приплив цільової аудиторії. The level of active development of technology has left its mark on every sphere of human activity, especially in the hotel business. Today, there is a great variety of interactive technologies, and the use of mobile applications can increase the influx of target audience.
Keywords: штучний інтелект; інтерактивні технології; підприємства гостинності; artificial intelligence; interactive technologies; hospitality enterprises; кафедра готельно-ресторанної справи