Ковбаса, Володимир МиколайовичЗінченко, Інна МиколаївнаТерлецька, Віта АльбертівнаЯнюк, Тетяна ІванівнаФалендиш, Наталія ОлексіївнаСергеєв, Анатолій Дмитрович2012-12-172012-12-172010Дослідження процесу сушіння їстівних грибів / В. М. Ковбаса, І. М. Зінченко, В. А. Терлецька та ін. // Вісник Сумського національного аграрного університету. – 2010. – Вип. 6/2 (21). – С. 56–59.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4433Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення на зміни показників якості й кінетику сушіння грибів. The influence of hydrothermal treatment on the changes of parameters of quality and kinetics of drying of mushrooms has been searched and scientifically motivated.uk-UKгриби глива звичайнаpleurotus Ostreatus mushroomsгриби печериця двоспоровасушінняagaricus bisporus mushroomsdryingкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології зберігання і переробки зернаДослідження процесу сушіння їстівних грибівArticle