Сучасні можливості розвитку пивобезалкогольної промисловості - Єременко, Олена Андріївна; Тюха, Ірина Володимирівна (My University, 2020)
Розглянуто проблеми функціонування підприємств пивобезалкогольної промисловості. Серед основних виділено імпорт хмелю та ячменю з-за кордону, через низьку якість українських аналогів. Досліджено динаміку обсягів виробництва пива та головні екологічні проблеми глобального масштабу, такі як нестача води, зміна клімату. Запропоновано для забезпечення прогресу у вирішенні даних проблем підтримувати колективну співпрацю урядів, неурядових органів, компаній, громад та інших зацікавлених сторін, а також брати участь у міжнародних ініціативах. The problems of functioning of non-alcoholic beer industry enterprises are considered. Among the main ones, the import of hops and barley from abroad was singled out, due to the low quality of Ukrainian analogues. The dynamics of the volume of beer production and the main environmental problems of a global scale, such as water shortages and climate change, are studied. It is proposed to support the collective cooperation of governments, non-governmental bodies, companies, communities and other interested parties, as well as to participate in international initiatives, in order to ensure progress in solving these problems.
Keywords: пивобезалкогольна промисловость; імпорт хмелю; обсяги виробництва пива; екологічні проблеми; non-alcoholic beer industry; import of hops; volume of beer production; environmental problems; кафедра економіки праці та менеджменту