Левчук, Ірина ВолодимирівнаКіщенко, Володимир АнатолійовичОсейко, Микола ІвановичШевчик, Василь Іванович2015-03-252015-03-252015Амарантова олія - моніторинг фітостерину сквалену / І. В. Левчук, В. А. Кіщенко, М. І. Осейко, В. І. Шевчик // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24-25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 159-160.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19855Амарант це культура, яка останнім часом привертає до себе величезну увагу вчених. Проведені дослідження виявили великий потенціал для використання амаранту не тільки для профілактики, але і для лікування найрізноманітніших захворювань. Amaranth is a culture that has recently attracted much attention of scientists. Studies revealed a great potential for use amaranth not only for prevention, but also for the treatment of various diseases.otherамарантова оліяхолодний віджимзахворюванняamaranth oilcold spinningdiseaseкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівАмарантова олія - моніторинг фітостерину скваленуOther