Амарантова олія - моніторинг фітостерину сквалену - Левчук, Ірина Володимирівна; Кіщенко, Володимир Анатолійович; Осейко, Микола Іванович; Шевчик, Василь Іванович (My University, 2015)
Амарант це культура, яка останнім часом привертає до себе величезну увагу вчених. Проведені дослідження виявили великий потенціал для використання амаранту не тільки для профілактики, але і для лікування найрізноманітніших захворювань. Amaranth is a culture that has recently attracted much attention of scientists. Studies revealed a great potential for use amaranth not only for prevention, but also for the treatment of various diseases.
Keywords: амарантова олія; холодний віджим; захворювання; amaranth oil; cold spinning; disease; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів