Назаренко, Наталя Юріївна2014-11-252014-11-252014Назаренко, Н. WikiCell - упаковка для продуктів, яку можна з'їсти / Н. Назаренко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 576-577.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18647В останні часи у світі науковців багатьох розвинених країн з'явилися повідомлення стосовно шкоди для людини пластикових предметів, в тому числі упаковок і посуду. З полімерних, синтетичних матеріалів, пластмас при їх тривалому контакті з харчовими продуктами з них можуть мігрувати до оточуючого середовища формальдегід, різні розчинники, важки метали та інші хімічні речовини. Інша проблема — знищення пластикових упаковок, які в більшості випадків не утилізуються і стають токсичними.otherупаковкаінноваціяWikiCellинновацияpackaginginnovationWikiCell - упаковка для продуктів, яку можна з'їстиOther