Кузьмін, Олег Володимирович2017-09-262017-09-262004Кузьмін, О. В. Розробка методу кількісної оцінки якості води для лікеро-горілчаного виробництва / Кузьмін О. В. // Вісник ДонДУЕТ. Серія : Технічні науки. – 2004. – № 1 (21). – С. 71–75.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25891У статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості води для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. In the article the method of complex quantitative assessment of water quality for alcoholic beverage production is given, according to the principles of qualimetry.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкомплексна кількісна оцінкаводагорілкалікеро-горілчане виробництвоякістьcomplex quantitative assessmentwatervodkaalcoholic beverages productionqualityРозробка методу кількісної оцінки якості води для лікеро-горілчаного виробництваArticle