Розробка методу кількісної оцінки якості води для лікеро-горілчаного виробництва - Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2004)
У статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості води для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. In the article the method of complex quantitative assessment of water quality for alcoholic beverage production is given, according to the principles of qualimetry.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; комплексна кількісна оцінка; вода; горілка; лікеро-горілчане виробництво; якість; complex quantitative assessment; water; vodka; alcoholic beverages production; quality