Дорошенко, Владислав Олександрович2021-05-272021-05-272020Дорошенко, В. О. Розроблення рекомендацій щодо удосконалення документації системи управління безпечністю виробництва ковбаси вареної для оператора ринку ТДВ «М'ясокомбінат Ятрань» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Владислав Олександрович Дорошенко ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2020. – 144 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34146otherплан HACCPковбаса варена "Лікарська"технологія виробництвасистема управління безпечністюкафедра експертизи харчових продуктівРозроблення рекомендацій щодо удосконалення документації системи управління безпечністю виробництва ковбаси вареної для оператора ринку ТДВ «М'ясокомбінат Ятрань»Other