Говорушко, Тамара Андріївна2012-09-262012-09-262008Говорушко, Т. А. Оптимальні розміри малих підприємств у харчовій промисловості України в контексті їх взаємозв’язку з концентрацією виробництва / Т. А. Говорушко. - 2008.Розглянуто проблемні питання визначення показників, що характеризують розмір малого підприємства та їх взаємозв’язок з процесами концентрації у харчовій промисловості України. Проведено аналіз доцільності використання таких показників, як чисельність працюючих, виробнича потужність підприємства, обсяг реалізованої і виробленої продукції.Problematic aspects of the definition of indicators characterizing every action of a small business and their relationship to the process of concentration in the food industry in Ukraine. The analysis of the feasibility of using such indicators as the number of employees, production capacity, sales volume and output.otherоптимальні розміри підприємствконцентраціямалі підприємстваoptimum size of enterprisesconcentrationsmall businessesкафедра фінансівОптимальні розміри малих підприємств у харчовій промисловості України в контексті їх взаємозв’язку з концентрацією виробництваArticle