Оптимальні розміри малих підприємств у харчовій промисловості України в контексті їх взаємозв’язку з концентрацією виробництва - Говорушко, Тамара Андріївна (My University, 2008)
Розглянуто проблемні питання визначення показників, що характеризують розмір малого підприємства та їх взаємозв’язок з процесами концентрації у харчовій промисловості України. Проведено аналіз доцільності використання таких показників, як чисельність працюючих, виробнича потужність підприємства, обсяг реалізованої і виробленої продукції.

Problematic aspects of the definition of indicators characterizing every action of a small business and their relationship to the process of concentration in the food industry in Ukraine. The analysis of the feasibility of using such indicators as the number of employees, production capacity, sales volume and output.
Keywords: оптимальні розміри підприємств; концентрація; малі підприємства; optimum size of enterprises; concentration; small businesses; кафедра фінансів