Формування системи економічної безпеки інноваційного розвитку підприємства - Пєтухова, Ольга Михайлівна; Сілакова, Ганна Віталіївна (My University, 2018)
Зроблено висновок, що побудова системи економічної безпеки інноваційного розвитку за описаною послідовністю дозволить підготувати всі структури підприємства до ефективної розробки та реалізації стратегії інноваційного розвитку, що відповідає поточному стану підприємства та забезпечить стійкість його економічної безпеки.
Keywords: кафедра фінансів; економічна безпека; інноваційний розвиток підприємства; кафедра маркетингу