Е-ринки: віртуальні ринки організацій - Ніколаєнко, Ірина Володимирівна (My University, 2015)
Істотною інновацією у процесі здійснення закупівлі організаціями, покупцями - стало створення в інтернеті торговельних співтовариств, названі: е-ринками, які об'єднують організації-споживачів з організаціями-постачальниками.
Keywords: е-ринок; електронна комерція; кафедра маркетингу