Грищенко, Анна МиколаївнаМихонік, Лариса АнатоліївнаФедорова, Тетяна ОлексіївнаДробот, Віра Іванівна2013-01-302013-01-302008Грищенко, А. М. Вплив ферментативно-активного соєвого борошна та сухої пшеничної клейковини на споживчі властивості хліба з борошна «Здоров’я» / А. М. Грищенко, Л. А. Михонік, Т. О. Федорова, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 76-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008 р. - К. - 2008. - С. 254.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5769Наведено результати досліджень застосування фкрментативно-активного соєвого борошна для поліпшення хлібопекарських властивостей пшеничного борошна «Здоров’я» з суцільно змеленого зерна пшениці. The article considers results of studies of enzyme-active soy flour to improve the baking properties of flour "Health" of whole-grain wheat.uk-UKборошно з суцільнозмеленого зерна пшеницісоєве борошноflour from whole-grain wheatsoy flourкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив ферментативно-активного соєвого борошна та сухої пшеничної клейковини на споживчі властивості хліба з борошна «Здоров’я»Thesis